Nieuwe collectie « Lost in Jungle Paradise » by Kenzo Takada voor Toutes à l’école

Sinds 2013 ondersteunt Delacre « Toutes à l’école ». Ook dit jaar bevestigt Delacre zijn engagement voor de vereniging, opgericht door de Franse journaliste Tina Kieffer, die onderwijs biedt op hoog niveau voor meisjes in Cambodja.

Na Christian Lacroix en Serge Bensimon, roept Delacre dit jaar de hulp in van Kenzo Takada om zijn iconische koekjesdozen heruit te vinden. De bekende Japanse ontwerper ging akkoord om zijn talent in te zetten voor het goede doel en ontwierp een sublieme collectie van vijf designs die doen denken aan de jungle. De dozen en de deksels kunnen onderling gecombineerd worden en zorgen zo voor een mooie verzameling..

Voor het eerst gaf Delacre ook carte blanche aan de ontwerper om zijn stijl ook door te trekken binnenin de koekjesdoos en het design op een koekje te printen. De fijne bloemen van Kenzo Takada zullen een heerlijk chocolade koekje opfleuren.

« Voor de illustraties heb ik me laten inspireren door een van mijn eerste invloeden: de jungle.
Een waar voorbeeld van natuurlijk evenwicht, met de dieren, bomen, planten en bloemen
in hun meest wilde staat. De illusie van eeuwige beweging. »

Met de verkoop van de dozen, zet Delacre zich opnieuw in om €100 000 te doneren aan de vereniging. Een waardevol gebaar dat Toutes à l’école helpt om zijn missie te volbrengen: een kwalitatieve opleiding voor verschillende meisjes. Voor meer informatie : http://www.toutesalecole.be/

Back to overview