Nieuwe Tea Time met koninklijke allures!

Om het begin van de zomer te vieren knoopt Gebrevetteerd Belgisch Hofleverancier Delacre weer aan met de traditie en lanceert de koekjesfabrikant een nieuwe Koninklijke koekjesdoos.

De Koninklijke Editie van de Tea Time-doos is in de loop der jaren uitgegroeid tot een onvervalste klassieker van het merk, waarnaar fans van het koningshuis en verzamelaars telkens weer reikhalzend uitkijken.

Voor de Koninklijke Editie van 2021 prijkt ons Koningspaar op de beroemde Tea Time-doos: Hunne Majesteiten Koning Filip en Koningin Mathilde, omringd door hun vier kinderen: Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Elisabeth – Hertogin van Brabant, Prins Gabriël, Prins Emmanuel en Prinses Eléonore. Het beeld in contrasterend zwart en wit toont trots een hecht, modern en stralend gezin op een elegante en tegelijk eigentijdse achtergrond.

En natuurlijk bevat elke Tea Time-doos van Delacre zestien van de heerlijke koekjesvariëteiten waarvoor Delacre bekend staat, zoals de Cigarettes Russes, de gulle Marquisette of de verfijnde Biarritz.

Back to overview