Proef de nieuwe Étoile collectie van Delacre!

Om snel in de kerstsfeer te geraken, lanceert Delacre een smakelijke 'countdown' met zijn eerste ETOILE adventskalender. Niet te missen in deze eindejaarssfeer, een bron van vreugde en verrassing: 24 heerlijke, onuitgegeven koekjes in de vorm van sterren, engeltjes, kerstbomen, sneeuwmannen. Om te genieten van élke dag op weg naar Kerstavond …

Voor een prachtige feestdecoratie met een subtiel smakelijk knipoogje pakt Delacre uit met ETOILE DECORATION: een uniek assortiment van 8 koekjes in de vorm van de Kerstman en de kerstboom… Ideaal om in de kerstboom te hangen, een feesttafel te verfraaien, of … gewoon om op te eten!

Delacre stopt al zijn vakmanschap in dit schrijn van groen en goud. Met het assortiment ETOILE biedt de Belgische koekjesmaker je een unieke kans om (opnieuw) kennis te maken met zijn iconische collecties die voor de gelegenheid werden gekoppeld aan de kerstster, de Etoile: onuitgegeven recepten met uitmuntende ingrediënten zoals hazelnoot of gianduja. Een uitzonderlijk assortiment dat fijnproevers doet zweven van genot. Ideaal om Cadeau te doen !

Een klein formaat, maar genoeg voor iederéén: je vindt alle Etoile-koekjes in het heerlijke assortiment ETOILE CONSTELLATION.

Back to overview